Vad Är Prepping

Om du är ny på prepping-scenen kanske du frågar dig själv vad som är prepperbutik Prepping ? Samt…

Att vara beredd är inte cranky eller konstig, och du behöver inte heller förvänta dig zombieapokalypsen. De senaste extrema väderhändelserna har visat att det är möjligt för någon av oss att plötsligt befinna oss utan el eller stänga av tillgången till butiker för livsmedelsförsörjning. Det är vettigt för alla att ha några nödtillbehör i reserv.

Vad händer om din strömförsörjning avbröts? Vad sägs om ditt vatten var avskuret eller förorenat? Eller om hela din familj var sjuk och inte kunde komma ut till butikerna för matvaror? Kan du överleva i några timmar eller till och med en vecka eller två med de förnödenheter du har hemma just nu? Har du alternativa metoder för matlagning, uppvärmning och Belysning?

Har du en överlevnadsplan?

Nyckeln till att överleva någon katastrof är beredskap. Vissa människor kanske vill förbereda sig för specifika katastrofer som inträffar i deras område, såsom orkaner, jordskalv, tornados, borstbränder eller översvämningar.

Många gånger katastrofer inträffar plötsligt, så hur du gör i en katastrof beror på hur väl du förberett.

Det finns katastrofer som tvingar dig ut ur ditt hem, till exempel översvämningar och orkaner, och det finns några katastrofer som gör att du kan överleva på plats, till exempel strömavbrott eller svår snöstorm. Var och en kräver olika planering.
Enligt min mening finns det 3 typer av katastrofer … kort sikt, kräver överlevnad på 1 till 3 dagar…medellång sikt, kräver överlevnad på 3 dagar till en månad…och lång sikt, kräver överlevnad på 1 månad till ett år eller längre.

Enligt min mening borde alla ha ETT överlevnadskit för att hålla minst 3 dagar, oavsett var du bor. Oavsett om du bestämmer dig för att förbereda dig för att överleva någon form av katastrof under en längre period än 3 dagar, kräver du att du ställer mycket…”vad händer om”, frågor.