Frilans jobb du kan arbeta hemifrån

När de flesta människor tänker på frilansare, de tänker på kreativa jobb: skriva, redigering, kanske reklam och marknadsföring spelningar. Även om dessa områden är fulla av möjligheter för entreprenöriella typer som vill arbeta hemma, antingen på heltid eller deltid, de är långt ifrån de enda yrken som lämpar sig för frilansande liv. Här är en roundup av flera frilans jobb–några du aldrig förväntar dig.
Skriva

Låt oss börja med det uppenbara: Frilans skriva är det klassiska arbete hemifrån jobb. Om du inte redan slita bort i virtuella bläck, men du kanske inte inser hur många olika typer av Frilans skriva jobb det finns. Från journalistik till copywriting, blogga till sociala medier, det finns skriva jobb för varje temperament och typ av erfarenhet.
Redigering och korrekturläsning

Oavsett om du är en erfaren grammatikern eller bara någon med en solid öga för detaljer, Internet vimlar av med redigering och korrekturläsning spelningar för din nivå av skicklighet och erfarenhet.
Marknadsföring och PR

Om du har en telefon och en Internet-anslutning tillförlitlig nog att upprätthålla ett Skype-möte, kan du göra din marknadsföring eller PR-jobb från bekvämligheten av ditt eget hem. Var bara beredd att ta det tillfälliga mötet på plats. I många fall, kunden kommer att vilja titta på deras marknadsföring eller PR Pro i ögat då och då-och inte bara över en webbkamera. Sociala medier samordnare och chef jobb faller också under detta paraply, och så lätt att göra hemifrån från ett kontor.
Transkription

Transkription jobb i allmänhet finns i tre smaker: medicinska, juridiska och marknadsundersökningar. Den senare kräver minst studietid, när det gäller att bekanta dig med det specialiserade tekniska språket i fältet. I de flesta fall är transkription jobb som utförs av en byrå, som kräver att du tar ett skriv test och sedan ställa in dig med jobb som behövs.
Data inmatning

Om du kan skriva 60 ord en minut eller mer, och hitta repetitiva arbete mer Zen än tråkig, datainmatning jobb kan fungera för dig. Bara akta: annonser för datainmatning jobb som lovar stora pengar eller be om bankkonto eller annan personlig information innan du kan komma igång är röda flaggor för bedrägerier. (Mer om arbete-hemifrån jobb bedrägerier i slutet av den här artikeln.)
Virtuellt assistent arbete

Om du har erfarenhet som personlig assistent, administrativ assistent eller kontorschef kan du göra ett liknande jobb för en mängd olika kunder, från bekvämligheten av ditt eget hem. Virtuella assistenter ger administrativt stöd via telefon och Internet, ofta arbetar genom en byrå som ansluter dem med kunder.
Call Center

Virtuella callcenterjobb är samma gig som i-personen jobb, minus resan till callcenter. En varning: se till att du vet om företaget kommer att ge betald utbildning, eller om du ska ponny upp för dina egna uppstartskostnader. Det senare scenariot kan kosta dig en ganska öre, eller bli en bluff.
Online handledning

Coach elementära, mellanstadiet, gymnasiet, eller högskolestudenter på en mängd olika ämnen, via Internet. De flesta företag kommer att vilja undervisningserfarenhet i ämnet du handledning, plus en högskoleexamen.
Ditt heltidsarbete, som frilans jobb

Förutsätt inte att din nuvarande yrke är oförenligt med frilans liv. Många jobb som verkar fast rotade i tegel och murbruk värld av fysiska kontor och anläggningar är faktiskt perfekt för frilansande. Till exempel kan registrerade sjuksköterskor hitta en mängd olika frilans spelningar som kräver deras licensiera, färdigheter och erfarenhet, inklusive ärendehantering för försäkringsbolag, telefon triage, och medicinska Call Center arbete.

Också, kolla in dessa arbeta hemifrån dator jobb för fler alternativ att överväga.
Akta dig för bedrägerier

Gömd bland de många legitima arbete-hemifrån jobb listor är bedrägerier av varierande grad av klokhet och ondsint uppsåt. För att undvika att fastna i en Work-at-Home jobb bluff, alltid forskningsföretag innan du begår. Skicka inte pengar, konto-eller personnummer, eller någon information som skulle göra det lättare att stjäla din identitet. Akta dig för organisationer som kräver att du köper ett kit innan du kan komma igång, eller lovar att hjälpa dig att bli rik bråttom. Bottom line, kom ihåg Adage: om det låter för bra för att vara sant, är det oftast.