INVEST IN FACEBOOK LIKES PROMOTIONS?

Facebook är fortfarande den överlägset mest använda plattformen för social interaktion online. Med mer än en miljard användare spridda över olika åldersgrupper, facebook gör för en marknadsföringskanal som företag kan använda för att bygga en stark kundbas. Hälften av Facebook-användare är aktiva varje dag, vilket gör det möjligt att engagera dem genom regelbundna inläggsuppdateringar. Facebook-målgruppen kan också kategoriseras demografiskt, vilket innebär att ett företag enkelt kan skapa marknadsföringsinnehåll som är specifikt för en viss målgrupp.

Det är inte konstigt, då, att företag har vänt sig till Facebook för marknadsföringsaktiviteter. Plattformen har gjort att främja ett företag på nätet så enkelt och prisvärt om du köper riktiga Facebook gillar, för både gamla och nya företag.
FACEBOOK-PUBLIKEN: HUR ÄR DET?

Facebook har det högsta antalet om medlemmar bland alla sociala medier plattformar. De uppgår till mer än 1 miljard, varav 50 % får tillgång till plattformen dagligen. Enligt statistik från Facebook, 71% av det totala antalet användare är unga vuxna, i åldersgruppen av de tidiga tjugotalet till början av trettiotalet. De övriga 30% består av tonåringar och äldre.

Det faktum att den största delen av Facebook är unga vuxna gör det till den bästa plattformen för att marknadsföra produkter. Detta är det demografiska segmentet som representerar människor som är i deras ” köpa år”, med de flesta av dem är aktivt anställda. Marknadsföring för produkter och tjänster som görs till denna del av befolkningen har en högre framgång.

Andra sociala medier plattform har publik som antingen är för unga eller för äldre för att representera en stark köpkraft. Och det som är bra med Facebook är att du selektivt kan rikta in dig på en viss målgrupp och få uppdateringar bara visas på deras tidslinjer.
Vad gör Facebook en sådan kraftfull marknadsföringskanal?

Även om Facebook började som ett sätt för människor att interagera, ändrade räckvidden under årens lopp saker. Denna räckvidd utökas ännu mer när du köper https://snorbilligt.se/likes-followers/ eftersom ju fler människor gillar din sida desto bättre! Facebook-communityn växte enormt, med användare som ansluter sig från alla demografiska segment och geografiskt läge, mer så unga vuxna.