Tjäna pengar genom online banker

Alltmer närvarande på marknaden, är online banker ofta privatiserade banker. De har inte fysiska kontor för det mesta och är medel för att tjäna pengar enkelt.

Deras enda sätt att få kunder är genom reklam, men det finns fortfarande agenter som är uppdrag att prospektera kunder. Även om de erbjuder mycket fler fördelar jämfört med traditionella banker, online banker skrämmer användare. Vi presenterar dig hur du enkelt tjänar pengar på Internet med en onlinebank.

ING Direct, Boursorama, Fortuneo, BforBank är alla online-banker rapportering. För det första ges en välkomstbonus på mellan € 30 till € 80 till varje kund vid registrering. Sedan erbjuder banker ibland kampanjkoder som är giltiga året runt.

Remiss bonus är också ett bra sätt att tjäna pengar och det är mycket avlönande. Du behöver bara veta en eller flera personer som är på samma bank som du. Samla information om din gudson och Lägg till honom i din lista. Å andra sidan måste han ansluta från tid till annan. Sponsring en person kan ge dig 80 € i genomsnitt. Så föreställ dig att du sponsrar 4 personer samtidigt. De belopp som erhållits på hänvisningen kommer att krediteras direkt till ditt konto.

Ofta räcker det med att ha SMIC grossist och du har inga avgifter, gratis kreditkort det kostar ingenting och du tjänar pengar, uppmärksamhet är det nödvändigt att bo i Frankrike: en trevlig bonus och möjlighet att göra sponsring, varför utan att beröva? Till exempel på Boursorama