Så här ansluter du till IPTV

Processen att ansluta till IPTVIS.com är ganska prosaisk. bara ladda ner ett speciellt program till din enhet (nedan kommer vi att titta på de vanligaste alternativen, till exempel en dator, mobil enhet och IPTV med smart-TV ) och ladda upp en spellista till det här programmet.

spellistan är en lista över IP-TV kanaler och parametrar för åtkomst till dessa kanaler via internet. Det här är antingen en textfil eller en internetlänk till en sådan fil.
Implementera iptv på din dator, telefon och tv

Nedan kommer vi att titta på genomförandet och inställningarna för IPTV på klientenheter. Det är väldigt enkelt, välj ett bekvämt sätt att ansluta till IPTV, beroende på vilken enhet du vill ansluta den på.
IPTV på din dator eller på din Smart-TV.

För att titta på IPTV kanaler på en dator eller bärbar dator rekommenderar jag att du använder den fria IP-TV spelaren (nedladdning) . Programmets gränssnitt är mycket lätt att använda. Innan du installerar det här programmet rekommenderar vi att du avinstallerar VLC Player (om den är installerad) för att undvika eventuella konfigurationskonflikter, eftersom spelaren själv är ett IPTV.

Allt du behöver göra efter den första lanseringen av programmet är att konfigurera det. Huvudinställningarna måste göras i menyalternativet “Inställningar-Allmänt”, utan att ange sökvägen till spellistan i IPTVIS, naturligtvis kommer programmet inte att visa någonting.

Efter att ha registrerat en spellista från Dreamfilms, en fritt distribuerad (eller betald) spellista från Internet, kommer listan över TV-kanaler att laddas och en saftig IPTVIS bild visas.